06-39587182

info@mafin.nl

Bereik miljoenen klanten door verkopen via Marketplaces

U kent het wel, u heeft een webshop en wilt graag verkopen via bol.com, amazon, blokker of tal andere marketplaces Europees weid! Van harte gefeliciteerd u zet de stap naar de toekomst! marketplaces als Amazon, bol.com zijn helemaal niet meer weg te denken in deze tijd. Laat uw bedrijf super snel groeien door te gaan verkopen via deze spelers. Mijn onderneming Mardo Media groeide binnen mum van tijd met Amazon één van mijn belangrijkste omzetbronnen en waren niet meer weg te denken uit mijn online onderneming. De groei met Amazon Duitsland was ongekend, ik behaalde ruim 200% meer omzet door mijn producten via Amazon aan te bieden. Wilt u dit ook behalen? dan zijn wij van Mafin Business Solutions de juiste partij die u kunnen adviseren maar u ook helpen bij het aansluiten van al deze marketplaces aan uw CRM en/of E-commerce systeem. Heeft u Magento, Woocommerce Prestashop? geen probleem wij kunnen u helpen met elke platform. 

U heeft een Amazon account en hoe nu verder? Om uw systeem geautomatiseerd te maken hebben wij een aantal partners waarmee wij samenwerken en u helpen om uw order processen geautomatiseerd te maken.

Onze marketplace partners

Samen met Effectconnect willen wij uw webshop automatiseren door simpel je webshop te koppelen met Bol.com, Amazon en tal van andere Marketplaces!

Woosa is een Woocommerce Plug-in die uw woocommerce webshop rechtstreeks met een API code koppelt aan Bol.com, Amazon en tal van andere Marketplaces!

Bekende marketplaces

Onze pakketten

Plug-in installatie

299 / per installatie excl. btw
  • installatie plug-in
  • Aansluiting 1 marketplace (bol.com)

koppelen

150 / per koppeling excl. btw
  • koppeling maken per markteplaces
  • Amazon Bol.com Cdiscount etc..

Bol.com Mapping

op aanvraag
  • alle producten mappen op bol.com
  • per bol.com account
Call Now ButtonVragen? bel ons!