Telefoon: +31 (0)6 39587182 – Email: info@mafin.nl
  •  

Waarom kiest u voor Mafin?

Web ontwikkeling

Wij helpen u met de ontwikkeling van uw website/webshop en maken deze SEO vriendelijk!

SEO optimalisatie

Wij hebben een tal van partners die uw website SEO optimaliseren zodat u beter vindbaar bent!

Google Adwords

Wilt u een succesvolle GOOGLE campagne? Wij monitoren en beheren uw campagnes.

Marketplaces

Wij helpen u met een geautomatiseerde verkoop op bol.com, Amazon, Cdiscount, Blokker.nl en/of Fnac.be

Grafische vormgeving

Bent u opzoek naar grafische vormgeving? Zoals het ontwerpen van uw logo's flyers banners etc...

Hosting/Exchange

Via Mafin Business Solutions kunt u ook uw hosting en of exchange aanschaffen deze is per maand opzegbaar!

Bekijk hier ons uitgebreid dienst aanbod.

Over Marco

Mijn naam is Marco Fintelman en ik ben internet ondernemer.

Ik ben geboren in 1987 en woon samen met mijn zoontje Benjamin Fintelman in Almere.

Al sinds mijn jonge jaren wist ik dat ik een zelfstandig ondernemer wilde zijn! Eigen baas zijn was mijn droom. Als voorbereiding hierop ben ik begonnen met een studie accountmanager aan het ROC Flevoland. Als onderdeel van deze studie heb ik in 2011 samen met een paar medestudenten een zogenaamde College Company opgericht. Dit was mijn start als internet ondernemer. Met een relatief klein budget, verkregen uit de verkoop van aandelen in onze College Company, hebben we de webwinkel Price4You opgericht. In deze webwinkel werden verschillende computer- en computerspel-accessoires verkocht. De belangrijkste producten binnen deze webwinkel bleken uiteindelijk de race stuur standaards van Wheel Stand Pro te zijn.

Door mijn hobby, het spelen van racegames, kwam ik in aanraking met de producten van Wheel Stand Pro. Het feit dat Wheelstand Pro nog geen vertegenwoordiging in Nederland had en wij voor onze College Company een uniek product zochten waren aanleiding om een aparte webwinkel Wheelstandpro.nl op te richten. Na het terugtrekken van mijn medestudenten ben ik uiteindelijk Wheelstandpro.nl verder gaan uitbouwen. In 2012 begon ik met de verkoop van Wheel Stand Pro’s het werd een enorm succes, de omzet knalde door het plafond! Door het succes met Wheel Stand Pro kon ik beginnen met een totale verovering van de Simrace markt! Eerst in Nederland, later ook in België en nog wat later ook in de ons omringende landen. Omdat het producten portfolio snel werd uitgebreid met andere race game accessoire producten van ThrustmasterPlayseat, RSeat, Heusinkveld en nog tal van andere high-end simracing producten was het ook noodzakelijk een nieuwe naam te gebruiken. en daarmee was Mardo Media geboren, een leverancier van complete state of the art beweegbare simulatoren tot de gewone beginner setjes. 

Mardo Media was het gezicht de specialist in de Simrace branch!

Met Mardo Media bereikte ik in 2017 mijn topjaar en behaalde ik een Bruto omzet van €1.750.000. Hoe behaalde ik deze omzet? Die truc en de strategie leer ik u via mijn nieuwe onderneming Mafin Business solutions!

Onze partners:

Wij helpen u graag met de groei van uw onderneming!

Bedrijfsgegevens

Mafin Business Solutions
KVK: 77475909

BTW: NL003201258B79
T: 0639587182
E: info@mafin.nl

Overige

© Copyright 2020 MAFIN Business Solutions